Ny stadsdel växer fram i Los Angeles

University of Southern California bygger ut sitt campus, och det rejält. Förutom bostäder till 2700 nya studenter innehåller den nya stadsdelen även en stor mängd butiker, restauranger, caféer och hela 1500 cykelställ. Området stod klart 2017.


Inspirationen har hämtats från en av de äldre byggnaderna som uppfördes 1930 och är ritad av John och Donald Parkinson. Arkitekturbyrån som ritat den nya stadsdelen, eller byn, är den lokala firman Harley Ellis Devereaux . Expansionen av det nuvarande campus skapar nya klassrum, lokaler för universitetet och ungefär 2700 nya bostäder. En stor del av området är dock publikt med bland annat en stor mängd butiker, 15 restauranger och flera caféer.

En av universitetets äldre byggnader, uppförd 1930, stod som inspiration.

Bilder från det nybyggda området:

Sett från ovan under innan det var färdigställt.


Ett av caféerna med uteservering.
Nattetid.

Vi avslutar med en bild inifrån den matsal som byggts upp för studenterna:

Matsal för studenter.
Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
YouTube
YouTube
RSS
EMAIL
LINKEDIN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.