Arkitekturupproret firar 35 000 medlemmar

Detta inlägg går symboliskt i fyrverkeriets tecken och vi låter champagnekorkarna flyga! Häromdagen blev vi fler än 35 000 medlemmar i Arkitekturupprorets facebook-grupp. Fantastiskt! Arkitekturupproret är en folkrörelse som började 2014 som en grupp på Facebook. Numera syns och hörs vi i alla möjliga forum, men Facebook är fortfarande vår huvudsakliga kommunikationskanal.

Arkitekturupproret sprider sig
Upproret mot städernas fulhet sprider sig som en löpeld. Vår facebook-grupp håller faktiskt på att bli en av de allra största svenska facebook-grupperna inom alla ämnen (antalet medlemmar). Vi växer i rekordfart, vilket är ett tydligt bevis på att svenskarna är trötta på masskopierade lådor och tråkiga 60-talspastischer. Den snabba tillväxten beror på att ni medlemmar alltid gillar och delar alla de vackra alternativ till lådor som vi postar så att inläggen sedan sprids över hela Sverige. Ett stort tack till alla medlemmar för er hjälp att nå ut med vårt budskap. Genom att bli stora kommer vi snart kunna bli en maktfaktor som kan stoppa arkitektbranschens sedan länge rådande smakmonopol. Det är bara att googla “arkitekturupproret / arkitektupproret” för att se hur stor denna folkrörelse håller på att bli. En googling ger tusentals träffar, varav ett mycket stort antal träffar är artiklar i massmedia. Snart kommer vacker arkitektur att återkomma till Sverige.

Du har väl inte missat vår facebook-grupp?
Det är vår huvudgrupp som har den största aktiviteten och vi rekommenderar alla intresserade att gå med i den. Med över 35 000 medlemmar är det en mycket aktiv och spännande grupp att följa.
Klicka här för att ta del av Arkitekturupprorets flöde av inlägg och diskussioner på Facebook
Sedan 2018 har vi också lanserat en facebook-sida som ett komplement till facebook-gruppen. Vissa personer föredrar att följa en sida framför att delta i en grupp.
Klicka här för att ta del av Arkitekturupprorets nya facebook-sida

Arkitekturupproret är numera en riktig förening
Du vet väl att vi sedan oktober 2016 är en officiell förening med organisationsnummer. Läs mer om vårt syfte, lär känna styrelsen och gå sedan med som medlem via följande länk: https://www.arkitekturupproret.se/bli-medlem/

Vill du fördjupa dig ytterligare?
Vi har samlat alla våra olika facebook-grupper under denna länk: https://www.arkitekturupproret.se/om-au/facebook/

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
YouTube
YouTube
RSS
EMAIL
LINKEDIN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.